0038 5922 179 838
CHCETE SA UBYTOVAŤ? VOLAJTE!

Naša ponuda

  • Nudimo

    fitness, Izleti terenskim vozilom, Izleti brodomu, Iznajmlivanje skutera vodene i putničke, sauna, Tenis igralište, Futbalsko igralište, Cikloturistika

  • Izlety:

    Biokovo, Imotski, Rafting

  • Za koga sme ovde

    za spotriste - obezbedimo , za penzionere - odlična klima preko cele godine, za svich ostalich, koji vole da uživaju pored mora.

Predstavljamo Tučepi

Današnje Tučepi, razvijene

uz sama obalu Jadranskog mora, s modernim zdanjima privatnih kuća i pansiona i hotelskim kompleksima, naslanjaju se na svoja povijesna izvorišta.
Tučepi (1670 stanovnika) danas su poznato i priznato odredište mnogobrojnih turista koji se uvijek iznova vraćaju ovamo.
Turistima su na raspolaganju 2.000 kreveta u hotelskom i 4.000 kreveta u privatnom smještaju, deseci restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom tradicionalnih jela i pića.

Više od toga, svi koji se odluče za boravak i odmor u našem mjestu uživat će u lijepoj 4 km dugoj šlungovitoj plaži,

šetalištu koje se proteže dužinom cijele plaže, borovoj šumi a ponajviše u tradicionalnoj i glasovitoj gostoljubivosti domaćina.
Zabavni i kulturni program sastavni su dijelovi tučepske ponude. U okviru "Tučepskih ljetnih večeri" održavaju se raznolike zabavne i kulturne priredbe. "Tučepske ljetne večeri" tradicionalno započinju pučkom feštom 13.lipnja na dan sv Ante, zaštitnika župe Tučepi. Tijekom ljeta u Tučepima, uz odmor i uživanju u ljepotama i blagodatima, moći ćete uživati u koncertima, dramskim priredbama, klapstoj pjesmi, likovnim izložbama, pučkim svečonostima i feštama i sportskim priredbama. Samo sat vremena vožnje automobilom potrebno je za dolazak na najvišu točku planine Biokovo vrh Sv. Jure(1762 m). Z najvišeg vrha planine i drugih lako dostupnih uzvisina pruža se sveobuhvatan poglet na susjedne planine, obližnje otoke, na cijelu rivijeru, njene plaže, hotele, šume i uvale.
Odlučite li se obići i našu širu okolicu, izuzetno povoljan zemljopisni položaj Tučepi omogućava Vam izlete na obližnje otoke, Split, Dubrovnik, Medugorje i druga obližnja odredišta.

Okoliste